info@kempelemaraton.net

BLOGI:

Ennakkoilmoittautumisen merkitys urheilutapahtumissa:

Muutama huomio ennakkoilmoittautumisen merkityksestä järjestäjän ja myös osallistujan kannalta:

  1. Järjestäjä osaa varautua osallistujien määrään (huolto ja muut järjestelyt)
  2. Kisapäivän ilmoittautumisrutiinit helpottuvat ja nopeutuvat kun numerolaput/hakaneulat/ajanottozipit yms on valmiiksi lajiteltu esim kirjekuoriin.
  3.  Kilpailijan tiedot on tilastoissa oikein, tai ainakin siten kun kilpailija on ne itse ilmoittanut. Kirjoitusvirheet ja varsinkin kirjoitusten väärinlukemiset  vähenevät. Tulokset ovat luotettavat.
  4. Tulosten jakaminen eteenpäin helpottuu ja tilastointi eri tilastoissa menee pykälien mukaan. Varsinkin ennätyksiä tilastoitaessa tarvitaan joskus lisenssinumero ja/tai syntymäaika, jotka usein syötetään ennakkoilmoittautumisjärjestelmään. Harvemmin niitä jälki-ilmoittautuessa tulee ilmoitetuksi ja niittenkin syöttäminen jälkeenpäin on hidasta.
  5.  Kilpailjoilla on mahdollista tutustua osallistujalistaan etukäteen. Näet onko rakkaita kilpakumppaneita tulossa mukaan, voi hommailla kimppakyytejä kisapaikalle, tsempata itseä ja kavereita… 

Järjestäjät eivät hinnoittele jälki-ilmoittautumista rahanhimossaan, vaan siksi, että kilpailijat ilmoittautuisivat ennakkoon. Monet rutiinit hoituvat joustavammin ja nopeammin kun osallistujalistat ovat valmiina kisapäivän aamuna. 

Tervetuloa osallistumaan niin meidän kuin muittenkin kisajärjestäjien tapahtumiin!
_____________________________________________________________________________________________________________

Kempele-Maratonilla on pitkät perinteet. Venäjän hyökättyä Ukrainaan sodassa on otettu käyttöön Z-kirjain kuvastamaan arvoja, jotka eivät sovi urheilutapahtumaan.

Olemme yhteistyössä Zeppelinin ja Zimmarin kanssa, mistä tuo Z-kirjain on ollut merkkinä. Jätämme sen toistaiseksi maratonin nimestä pois, mutta yhteistyö jatkuu Zimmarin ja Zeppelinen sekä Kempeleen kunnan kanssa. Olemme pahoillamme kirjaimeen kohdistuneesta huomiosta. 

 Tervetuloa!

_____________________________________________________________________________________________________________

Kempeleen Maratonklubille kaksi SM-kultaa Jyväskylän SM-maratonilta

Kempeleen Maratonklubille kaksi kultaa Suomen Aikuisurheiluliiton SM

Heikki Paukkeri, Kempeleen Maratonklubi, 205 maratonin mies, palkittiin pitkästä urastaan kestävyysjuoksijana. Heikki on juossut maratonin viidellä eri vuosikymmenellä!

Heikki Paukkeri 205 maratonia

_____________________________________________________________________________________________________________

 

BaanaRun Kempele 13.5.2023 kahden SE:n kilpailu:

Kempeleen Maratonklubin järjestämä BaanaRun juostiin Kempeleessä nyt neljännen kerran. Sää suosi kilpailua auringon paistaessa täydeltä terältään ja lämpötila kohosi varjoisissakin paikoissa 20 asteen tuntumaan.

Kilpailuun osallistui 47 kilpailijaa 18 vuoden ja 81 ikävuoden väliltä.

Tuloksista nousee esiin kaksi huipputulosta:

Limingan Niittomiesten Jukka Kauppila juoksi ikäluokkansa 5000 metrin maantiejuoksun Suomen ennätyksen 18:18. Entinenkin ennätys oli Kauppilan nimissä ja oli juostu Muhoksella tänä keväänä.

 

Järjestävän seuran Heikki Paukkeri juoksi M80-sarjan uudeksi ennätykseksi 29:15. Entinen ennätys oli 38:28 Teuvo Meskasen nimissä ja parani nyt yli yhdeksällä minuutilla. Järjestävän seuran Eero Hanni alitti  myös entisen ennätyksen ajallaan 30:05.

_____________________________________________________________________________________________________________